Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Trénujeme s Coerverem®

Kurz pro trenéry Coerver® Coaching Youth Diploma opět v Praze

Chcete umět učit malé fotbalisty technickým kouskům hvězd světového fotbalu? Pak je tu pro vás podruhé v Česku dvoudenní kurz Youth Diploma fotbalové školy Coerver® Coaching, světové jedničky ve výuce fotbalových dovedností. Ten se uskuteční 24. a 25. června 2015 v Praze.
 
 
 
 
 
 
 
 

„Nikdy nemůžete říct, že z kluka vychováte nového Messiho, ale Messiho můžete použít jako model k učení,“ říká Alf Galustian, spoluzakladatel tréninkového program Coerver® Coaching. „V kurzu trenérům představíme, jak je technické dovednosti možné učit.“ Dvoudenní kurzy Youth Diploma už byly pořádány v mnoha různých zemích po celé zeměkouli. V roce 2013 navštívilo kurz v Praze celkem 110 trenérů z 6 zemí.

Co konkrétně se účastníci kurzu během dvou dnů a dvanácti hodin přednášek i praxe dozvědí?
  • Jak vypadá pyramida rozvoje hráčů a jak ji používat při určování výukového plánu.
  • Jak správně rozebírat a učit pohyb - změny směru, zastavení a rozběhnutí nebo klamání tělem.
  • Jak si počínat při výuce kontroly míče, jeho vedení, soubojů (1:1, 2:2, 3:3, a tak dále) či finálních přihrávek.
  • Jak tohle všechno rozdělit do jednoduchých a lehce naučitelných kroků.
  • Jak tyhle dovednosti rozvíjet ve hře.
  • Jak systematicky zvyšovat náročnost tréninku.

Kdo vás bude školit?
Scott Wright je ředitelem Coerver® Coaching ve Velké Británii. Svoji trenérskou dráhu v Coerver® Coaching zahájil v roce 2005. Velmi často pracuje přímo s Alfem Galustianem. Během své praxe spolupracoval s mnoha profesionálními kluby (Real Madrid CF, Manchester United FC, Manchester City FC, Liverpool FC, Newcastle United FC, Fulham FC, Bolton Wanderers FC, Leeds United FC, Birmingham City FC a Blackpool FC) i individuálními hráči (Gareth Bale a Micah Richards). V současnosti působí jako “Trenér techniky” ve fotbalové akademii klubu Premier League Stoke City. Scott se také pravidelně účastní společných projektů s firmou adidas® a časopisem FourFourTwo.

Takže neváhejte a buďte i vy při tom! Stojí to opravdu za to!
Zlepšení individuální techniky totiž může vyhrát zápas. Ale dokážou to jen ti kluci, jimž trenér správně poradí, jak na to.

Více informaci na www.coerver.cz.
Komentáře
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz