Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Zajímavosti

5:0 pro němčinu

Soutěž „5:0 pro němčinu" jde do dalšího kola. Soutěž je organizovaná Goethe-Institutem v Praze ve spolupráci s Herthou Berlín, FACR a Česko-německou fotbalovou školou. Hlavní cena soutěže je bundesligový víkend ve spolupráci s Herthou Berlín včetně návštěvy zápasu na berlínském Olympiastadionu na podzim 2015.

 

 

 


Přihlásit se může každá skupina dětí z ČR / SK, která se zajímá o fotbal (skupina má mít 6 členů, musí být smíšená - kluci a holky). Soutěž je pro školní ročníky narozené mezi 1. 7. 2003 a 31. 12. 2004. Děti nemusí umět německy. V předchozích letech vždy vyhrály i týmy, které se ve škole neučili německy. Stačila malá příprava na finále v Praze.

 

Jak se přihlásit na soutěž? Děti mají za úkol natočit krátké video (natáčeno mobilem) na téma „Fotbal, němčina a bundesliga" a poslat ho do 15. 5. 2015 přes webové stránky soutěže: http://www.goethe.de/ins/cz/pra/lhr/dlp/vfd/ver/cs12354261.htm

Video by mělo obsahovat něco o fotbale a německém jazyce. 3 německá slova stačí a může to být něco jednoduchého jako například „Hej, spiel ab!", „Pass, Schuss, Tor!", „Fußball ist gut!", „Eins, zwei, drei, Tor!", „Schweinsteiger, Götze - Tor!", „Berlin - wir kommen!" atd.

 

Další informace o průběhu soutěže najdete zde: http://www.goethe.de/ins/cz/pra/lhr/dlp/vfd/ver/csindex.htm

Prvních 20 účastníků dostane od nás kvalitní fotbalový míč jako motivaci k dalšímu tréninku. 

Komentáře
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz