Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Zajímavosti

Spoluhraci.cz

Jste trenéry, funkcionáři, členy nebo fanoušky fotbalového nebo jiného sportovního oddílu? Nebaví Vás se s ostatními složitě domlouvat e-mailem nebo telefonem a hledáte možnost jak se svými svěřenci nebo spoluhráči komunikovat efektivněji a zábavněji? Pokud odpovídáte ano, pak přímo pro Vás vznikl komunitní server www.spoluhraci.cz

 

Založte si ZDARMA na spoluhráčích.cz klubovnu - pozvěte do ní ostatní členy týmu, fanoušky, kamarády a diskutujte, vystavujte fotky, dokumenty, články a jinak se společně bavte!! Snadno se zorganizujte na příští zápas nebo jinou akci díky systému docházky! Hromadně oslovte všechny v klubu e-mailem nebo přes systém vnitřních zpráv.

Vstup do společného klubového prostoru je chráněn heslem, které znají pouze povolaní a které zaručuje intimitu. Pokud už máte vlastní klubové www stránky může být právě klubovna na spoluhráčích jejich vhodným doplňkem (např. jako tohoto klubu: http://www.mlejndesign.webnode.cz). Pokud vlastní stránky nemáte je pro všechny příznivce klubu a další veřejnost připraven vlastní velmi jednoduchý klubový web, který je pod adresou www.spoluhraci.cz/názevklubu přístupný všem!

Připravena je pro Vás i sportovní inzerce, kde je v několika sekcích možné najít nové spoluhráče, pozvat ostatní kluby na turnaj, domluvit přátelský zápas anebo prodat či koupit jakékoliv sportovní vybavení.
Vyzkoušejte spoluhráče.cz i pro svůj klub!

Komentáře
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz