Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Fotbalové přípravky

Úvodní hvizd.

Pavel ZapletalVážení návštěvníci našeho webu, dnešním dnem otevíráme na našem webu rubriku, která se bude specializovat na kategorii přípravek. Jsem velice potěšen, že budu mít možnost spolu se svými kolegy, ale také za pomoci Vás trenérů, tuto rubriku připravovat.





Chceme se zaměřit na tradiční témata, ale chceme taktéž poukázat na nové trendy ve výchově nejmenších fotbalistů a to i ze zahraničí.

Pokud to bude v našich silách, budeme Vám pravidelně přinášet informace o tréninkových metodách, pokusíme se Vám přiblížit systém výchovy ve špičkových klubech doma i v zahraničí, ale jsme také připraveni navštívit malé klubu třeba i na vesnicích a společně řešit Vaše problémy.

Naší cílovou skupinou nebudou pouze trenéři, ale chceme komunikovat také například s rodiči hráčů, abychom měli ,,zpětnou vazbu“. Pokud budou mít rodiče zájem sledovat náš web, věříme, že to zcela jistě pomůže i Vám trenérům, neboť rodič bude mít i větší přehled, proč trénink vedete tak, či onak.

Zřizujeme zároveň rubriku – poradna – ve které se pokusíme odpovědět na Vaše dotazy, případně dotazy rodičů. Budeme se snažit nalézt odpovědi spolu s odborníky na dané téma.
Vaše dotazy můžete zasílat na e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Budeme také velice rádi, pokud nám budete zasílat své příspěvky na témata týkající se přípravek a samozřejmě i cvičení, která praktikujete na trénincích.
Vaše příspěvky očekáváme na e-mailu. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

S pozdravem,

Pavel Zapletal

Komentáře
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz