Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Zajímavosti

TJ Jičíněves pořádá III. ročník turnaje „O pohár starosty obce Jičíněves“

Poslední sobotu v červnu se uskuteční v Jičíněvsi již III. ročník turnaje „O pohár starosty obce Jičíněves“, který je letos určen pro přípravky ročníků 2003 a mladších. Partnerem je i náš web.

 

 

 

Turnaj bude hrán na zdejším fotbalovém hřišti za účasti 16 týmů z celé České republiky, v jednání je i zahraniční účast. Jak už název napovídá, turnaj bude sehrán pod záštitou starosty obce Jičíněves a dalších partnerů, např. internetový portál www.fotbal-trenink.cz.


Na hrací ploše budou vybudována tři mini hřiště s klasickými brankami pro přípravkové kategorie. Turnaj bude hraný ve čtyřčlenných základních skupinách a následných osmi finálových skupinách o 1-8 místo a 9-16 místo s následnými zápasy o konečné umístění. Hrací doba jednoho utkání je 15 minut a každý tým odehraje na turnaji 7 zápasů.
Začátek turnaje je plánován na 9:00 a předpokládané ukončení finálovým zápasem v 16:30.
Organizaci celého turnaje zajišťuje realizační tým složený ze členů fotbalového oddílu TJ Jičíněves, kteří se budou starat o přípravu a hladký průběh turnaje.

 

Na turnaji jsou stále volná místa, svůj tým můžete přihlásit na e-mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na tel. 606 160 168.
Všichni jste na turnaj srdečně zváni.

 

Pár fotek z lonského úspěšného ročníku.

 

Komentáře
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz