Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Brankářské rukavice JOSEF FISCHER

Brankářské rukavice JOSEF FISCHER si pomalu získávají místo na našem trhu. Zda právem jsme měli možnost posoudit v rámci našeho testu těchto rukavic. Na pomoc jsme si pozvali osobu nanejvýš povolanou - Pavla Průšu. Trenér brankářské fotbalové mládeže FC Viktoria Plzeň spolu se svými svěřenci prověřil kvalitu těchto rukavic a podělil se s námi o svoje postřehy.  

 

 

 

Měli jste možnost vyzkoušet několik druhů rukavic JOSEF FISCHER. Jaké jsou vaše zkušenosti s touto nepostradatelnou brankářskou pomůckou?

 

 

 

Myslím si, že je to slušná značka. Ten pán myslím patřil k majitelům Uhlsportu, což je velmi kvalitní a známá značka. Založil firmu vlastního jména velmi slušné kvality.
Materiálově se mi to moc líbí, líbí se mi kvalita té latexové pěny, líbí se mi i to vlastní provedení, prošití okolo prstů. Rukavice sedí na prstech. Vypadá to spolehlivě i hezky. Kluci, kteří by chytali v těchto rukavicích, by byli určitě spokojeni. Řadím je určitě mezi kvalitní rukavice.

Ta značka je u nás rozšířená ?
Myslím si, že příliš ne. V Plzni a okolí určitě ne. Kluci o tom neví. Kluci jsou posedlí Uhlsportem a jinými značkami jako je Puma, Adidas a další.

Josef Fischer se těmto tradičním firmám vyrovná ?
Každopádně. Má potenciál proniknou výrazněji sem k nám. Uhlsport je firma s velkou tradicí a celosvětovou působností. To je její velká výhoda.

Takže to co firmě Josef Fischer u nás nejvíce chybí je osvěta!?
Určitě. Reklama, dostat se do povědomí. Bude to chvíli trvat, než to pronikne mezi kluky. Je třeba to nějak k těm klukům dostat.

Měli jste možnost testovat různé druhy rukavic. Zápasové, tréninkové, s výztužemi.
Těm s výztužemi nejsem příliš nakloněný. Důvod proč s tím přišli na trh je jediný – ochrana prstů, hlavně u těch dětí, když se teprve učí brankářskému řemeslu. Podle mého názoru ten cit prstů s těmi výztužemi není takový. Prsty jsou neustále pokrčené, neforemné, v nepřirozené poloze. Uplatnění bych tedy našel spíše u dětí, které začínají a mohou tak mít jistotu, že jim nikdo nezašlápne jejich malé prstíky.


A co tréninkové a zápasové rukavice. Je to rozumné trénovat v jiných rukavicích než ve kterých pak chytám zápas?
Je to samozřejmě otázka financí. Jsou rodiče, kteří si mohou dovolit koupit i na trénink zápasové rukavice. Byl bych nakloněný tomu, třeba v žákovském věku ještě tolik ne, ale postupně v dorosteneckém i dospělém věku, aby trénoval s rukavicemi se kterými chytá zápas. Nakonec to platí i o kopačkách.    

Dobře. Takže na závěr jednoduchá otázka. Rukavice Josef Fischer na základě vlastních zkušeností doporučuješ!?
Jednoznačně ano.

 

 

 

 

Rukavice nám poskytnul obchod www.josef-fischer.cz, kde si můžete vybrat z ucelené nabídky brankářských rukavic JOSEF FISCHER.  

 

 


Zpracoval Ing. Radek Votípka, www.fotbal-trenink.cz

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz