Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Mobilní střídačky

Dnes jsme si pro Vás připravili postřehy z novinky na našem trhu - mobilní střídačky firmy Quick Play Sport, kterou na náš trh uvedla firma fotbalove-branky.cz.

 

 



Celá střídačka je tvořena trubkovou konstrukcí s plachtou a sedačkami (obojí se prodává zvlášť).

Jednoduchost konstrukce přímo svádí k tomu, se ihned dát do práce, čemuž jsem podlehl i já, ale tzv. chlapský způsob (bez návodu) na poprvé kýžený výsledek nepřinesl. Do druhého pokusu jsem se pustil po zhlédnutí instruktážního videa a vše bylo najednou jasné. Vše pasovalo a střídačka rostla jako z vody, i když avízovaný čas 5ti minuty jsem překročil. Další pokus učinil kolega, který měl k dispozici pouze fotografii a i jemu se během několika minut pokus úspěšně podařil.

Střídačka poskytla hráčům dostatek prostoru a ochranu proti slunci. Díky tomu, že ochranná plachta je na bocích pouze do poloviny a ještě je možnost celého otevření, bylo zajištěné příjemné profukování větru. Jsem přesvědčen, že střídačka zajistí i uspokojivou ochranu proti dešti, který byl simulován vylitím několika věder vody na ochrannou plachtu bez jakéhokoliv náznaku prosáknutí.

Tato střídačka, dle našeho názoru, může, díky své ceně a jednoduchosti, najít uplatnění především v žákovských kategoriích hraných na polovině hřiště, kde je využití stabilních střídaček nemožné.

 

Klady: rychlost postavení (po přečtení návodu), skladnost a jednoduchost přepravy, ochrana proti dešti, slunci a větru.

Zápory: velká váha sedaček, pokud se bude stavět na ostro, tak se asi nezadaří (myšlena trubková konstrukce s plachtou)

 

Návod:  http://www.youtube.com/watch?v=UVHuStgn_pE&feature=player_embedded


Objednávejte na http://www.fotbalove-branky.cz/fotbalove-branky/eshop/14-1-Stridacky

 

 

 

 


 

 

 

 


 

Připravil Evžen Veselý, www.fotbal-trenink.cz

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz