Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Fotbalové trenky Nike a fotbalové oblečení Nike na sezónu 2012/13

Fotbalové oblečení Nike pro sezónu 2012/13 z kolekce Nike Fotbal se letos vážně povedlo. Fotbalové trenky Nike z této kolekce jsou plné barev a vybere si tak jistě každý tým i jednotlivec. Nike trenky na fotbal skvěle doplňuje kolekce tréninkové fotbalové dresy Nike, které můžete snadno sladit se zbytkem fotbalové výbavy.

 

 

 




E-shop Nike - VSEPROSPORTY.CZ


E-shop Nike.cz klade opět důraz na výběr nabízeného zboží a tak téměř všechny fotbalové trenky a Nike dresy na fotbal využívají technologii materiálu Nike Dri-Fit, která odvádí pot na povrch textilu a pomáhá tak hráče udržet v suchu a pohodlí.


 

Fotbalové trenky Nike Comp 11 Fotbalové trenky Nike Found Longer Fotbalové trenky Nike Comp 11

Velmi oblíbené fotbalové trenky Nike jsou s délkou ke kolenům. Ty jsou zvlášť pro mladší hráče velmi moderní. Z pestré nabídky kolekce Nike Fotbal si ale vybere i takový hráč, který má raději fotbalové trenky kratší s délkou nad kolena.


Fotbalové trenky Nike WB Fotbalové trenky Nike WB Fotbalové trenky Nike WB



Mezi nejoblíbenější fotbalové oblečení bezesporu patří tréninkové fotbalové dresy Nike. Ty si vybírají jak fotbalové kluby tak i jednotlivci. Kolekce obsahuje jak jednobarevné dresy Nike, tak i fotbalové dresy Barcelona a dalších fotbalových týmů.


Fotbalový dres Nike Academy Training Tréninkové tričko Nike SS Fotbalové tričko Nike Academy Training
<

Nejpovedenější tréninkové dresy jsou jistě Nike dresy Barcelona. Barcelona trošku změnila barvy, ale cíl zůstává stejný. Být nejlepší klub na světě vyhrávat trofeje a hrát nejhezčí fotbal. 


Nike tréninkový fotbalový dres Barcelona Nike fotbalový dres Barcelona Nike tílko Barcelona


Ani letos shop Nike.cz neopomněl fotbalové zimní bundy Nike slavných klubů. V nové kolekce je oboustranná zimní bunda Manchester United, bunda inter Milan, Nike zimní bundy Arsenal, Zenit Petrohrad, PSG a další.


Nike oboustranná zimní bunda Manchester United Nike oboustranná zimní bunda PSG Nike oboustranná zimní bunda Zenit Petrohrad


Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz