Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Jaké boty na futsal? Nové sálovky Nike a Adidas!

Letošní kolekce sálovek se designově a barevně opravdu vydařila. Naše dlouholeté zkušenosti nám pomohly k tomu, abychom do naši nabídky zařadily ty nejlepší sálovky, které jsou nyní na trhu. Vybrat si ta můžete sálovky Nike a nově také sálovky Adidas. Všechny modely z naši nabídky máme skladem a jsou připraveny ihned  odeslání.


Sálovky Nike Mercurial Victory III CR7


Sálovky Nike Mercurial Victory III CR7 je sálová obuv na futsal s úžasným designem. Použité technologie zajišťují pohodlí pro chodidla fotbalistů a dopřejí vám stabilitu pohybu. Sálová obuv Nike Mercurial CR7 je inspirována fotbalistou C. Ronaldem.

Sálovky CR7 jsou pro svůj design a barvy velmi oblíbené především u mladších fotbalistů, kteří chtějí být cool a středem pozornosti. Sálová obuv Nike Mercurial dokonale kopíruje tvar nohy a hráč tak má velký cit pro futsalový míč. To ocení zejména techničtí fotbalisté, kteří si rádi hrají s míčem.


Sálovky Nike Mercurial Victory III CR7Sálovky Nike Mercurial Victory III CR7Sálovky Nike Mercurial Victory III CR7


 
 Sálovky Nike Mercurial Victory III Sálovky Nike Mercurial Victory III Sálovky Nike Mercurial Victory III


Sálovky Nike5 Lunar Gato


Sálovky Nike 5 Gato jsou skvělé sálové kopačky pro halové a vnitřní povrchy jako je tartan, parkety a umělé povrchy. Použité technologie zajišťují pohodlí pro chodidla hráčů a stabilitu pohybu. Sálovky Nike 5 Gato jsou boty na futsal s perfektním designem za výbornou cenu.

Sálovky Nike 5 Gato jsou určené pro vnitřní halový porch. Kopačky ze syntetické kůže poskytují vysoký uživatelský komfort i stupeň ochrany. Odolná a nárazy tlumící podrážka z nebarvící směsi zajišťuje skvělou kontrolu pohybu a dokonalý záběr.

Sálovky Nike Gato mají nebarvící podrážku tzv. non-marking, která je vhodná na všechny halové povrchy. Futsalové kopačky Nike mají podrážku, která perfektně sedí na parketovém i umělém povrchu.


Sálovky Nike5 Lunar GatoSálovky Lunar GatoSálovky Lunar Gato


Sálovky Nike5 GatoSálovky Nike5 GatoSálovky Nike5 Gato



Sálovky Nike5 Elastico Pro


Sálovky Nike 5 Elastico Pro jsou skvělé sálové kopačky pro halové a vnitřní povrchy jako je tartan, parkety a umělé povrchy. Použité technologie zajišťují pohodlí pro chodidla hráčů a stabilitu pohybu. Sálovky Nike 5 Elastico jsou boty na futsal s perfektním designem za výbornou cenu.

Sálovky Nike Elastico mají nebarvící podrážku tzv. non-marking, která je vhodná na všechny halové povrchy. Futsalové kopačky Nike mají podrážku, která perfektně sedí na parketovém i umělém povrchu.


Sálovky Nike5 Elastico ProNike5 Elastico ProSálovky Nike5 Elastico Pro


Sálovky Nike5 Elastico ProSálovky Nike5 Elastico ProSálovky Nike5 Elastico Pro


Sálovky Adidas 11 Nova


Sálovky Adidas 11 Nova jsou futsalové kopačky, které převzaly design Adidas adiPure 11. Hálovky adidas 11 Nova mají non-marking podrážku, která nešpiní podlahu a nedělá čmouhy. Můžete v nich ták hrát futsal na každém vnitřím povrchu jako jsou haly, tělocvičny apod.

Halová obuv Adidas11 Nova má lehký a pohodlný svršek ze syntetické kůže. Tyto sálovky využívají sytém adiPrene v patní části mezipodešve, který tlumí nárazy. Tyto sálovky patří díky svému preciznímu zpracování a systému prošití mezi futsalovou obuv, která vám vydrží dlouhá léta.


Sálovky Adidas 11 NovaSálovky Adidas 11 NovaSálovky Adidas 11 Nova



Sálovky Adidas 11 NovaSálovky Adidas 11 NovaSálovky Adidas 11 Nova


Sálovky Adidas F10


Sálovky Adidas F10 je sálová obuv na futsal s úžasným designem. Tyto sálovky adidas F10 jsou pro svůj design a barvy velmi oblíbené především u mladších fotbalistů, kteří chtějí být cool a středem pozornosti.

Sálové boty Adidas F10 jsou velmi lehké a díky svému materiálu je ocení hlavně ti hráči, kteří mají rádi perfektní cit pro futsalový míč. Tato futsalová obuv adidas má zpevněnou patu a vaše chodidla udrží v bezpečí.


Sálovky Adidas F10Sálovky Adidas F10Sálovky Adidas F10


Sálovky Adidas F10Sálovky Adidas F10Sálovky Adidas F10



>>Sálovky Nike a sálovky Adidas prohlížejte zde<<
Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz