Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Fotbalové kempy

Fotbalové kempy Coerver® Coaching se těší velkému zájmu !

Kluci a holky, máte rádi fotbal? Chcete ho umět hrát jako Messi, Xavi, Iniesta nebo Cristiano Ronaldo a ještě si přitom užít spoustu legrace a navázat nová přátelství?

 

 

 

 
 
 
 
Pak neváhejte a místo na dětský tábor se přihlaste na jeden z fotbalových kempů Coerver® Coaching, absolutní světové jedničky ve výuce fotbalové techniky. A pozor, nemusíte mít ani cestovní pas, poprvé se totiž budou konat i na několika místech v Česku! Ano, pětadvacet hodin skvělých tréninků s míčem, her, ale především zábavy máte na dosah. Tak se naučte hrát jako hvězdy! To vše s úsměvem na tváři. 

„Já tyhle kurzy vřele doporučuji všem. Výborně kloubí odborně vedený a náročný trénink se zábavou. To je pro děti to nejlepší, co si můžou společně s jejich rodiči přát,“ říká jasně Franz Beckenbaeur, legenda německého fotbalu, která vyhrála mistrovství světa jako hráč i jako trenér. Spoustu rodičů a jejich ratolestí po celém světě už však o tom nemusí přesvědčovat. Jakmile si tenhle kurz jednou vyzkoušeli, pravidelně se do něj vraceli. Teď se k nimi můžete přiřadit i vy. Má to jedinou podmínku: musí vám být od 7 do 11 let a od 12 do 16 let. Právě pro tyhle věkové skupiny jsou kurzy určeny.

Jaké dobrodružství na všechny účastníky čeká?

Především různé hrátky s míčem. Budete se s ním mazlit. Budete se s ním učit přešlapovačky, nůžky, zasekávačky a jiné kličky. Nebojte se ale, nebude to žádná nuda. Bude se to střídat s hrami v malých skupinkách. Zahrajete si spoustu minizápasů 2 na 2, 3 na 3 či 4 na 4. A to na malé i větší branky. Naučíte se, i jak přelstít obránce v situaci 2 na 1 nebo 3 na 2. Že máte obavu z toho, abyste se dostali do týmu se stejně zdatným kamarádům? Tak tyhle starosti můžete rovnou hodit za hlavu. Na začátku kurzu se totiž všechny děti rozřazují do skupin podle věku a úrovně schopností a dovedností. A co je ještě důležitější? Že na jednoho profesionálního trenéra může maximálně vyjít 12 dětí. Takže nikdo nezapadne v davu. Naopak všem se dostane téměř individuální péče. Jestli se má balon stát vaším kamarádem, kterého si budete vodit u nohy, je osobní dohled naprosto nutný.

Termíny a místa kempů  

  • 29. června - 4. července 2014 a 6. - 11. července 2014, SC Nymburk
  • 7. - 12. července 2014, Kralovice - Sport areál Berounka
  • 14. - 19. července 2014, Boskovice
 
 
 
 
 
 
Tak co, už si taky tyhle hrátky nechcete nechat ujít? Pak vyplňte s rodiči přihlášku na www.coerver.cz a vzhůru na kemp! Hezčí fotbalové prázdniny než s Coerver(r) Coaching neexistují!
 
Komentáře
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz