Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Testovali jsme odrazovou síť m-station TALENT

 Díky firmě fotbalové-branky jsme měli možnost otestovat  další z novinek na našem trhu a to odrážecí stěnu.

 
 
 
  

 
 
Tato je na našem trhu je prodávaná ve dvou velikostech a my jsme měli šanci vyzkoušet typ m-station Talent  na 8 letých a 13ti letých klucích a brankářích.
 
Naše zkušenost? Prvotní šok s ohledem na velikost doručené zásilky,kterou sami nezvládnete Smile. Vlastní smontování taky zabralo trochu času a zbylo pár šroubků, ale to jsou asi všechna negativa. Následná manipulace je díky přidaným kolečkům jednoduchá a v pohodě zvládali to 3 osmi letí kluci.
 
Stěnu jsme v klubech využívali k nácviku zpracování vyjma převzetí, které nešlo realizovat, jelikož spodní rám nedokázal míč odrazit, dále k nácviku reakce, velkým pomocníkem byla při tréninku brankáře, kdy vlastně vůbec nepotřebuje partnera vyjma reakčních cvičení. Nejoblíbenější hrou přípravky bylo chytání odrážených míčů a zaháněná. Jediné co jsme nevyzkoušeli dle návodu, bylo připojení I-phonu. Spoustu námětů na využití této pomůcky najdete na internetu.
 
Můj názor je, že v klubech by si tato „hračka“ určitě uplatnění našla, ale bohužel s ohledem na cenu si ji budou moci dovolit asi jen movitější  kluby. 
 



 

 

 

Evžen Veselý, www.fotbal-trenink.cz  

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz