Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Je nejlepší doba na výběr sálovek

Létu jsme ani nestihli dát sbohem a už nás straší přízemní mrazíky.

 

 

 

 


Pro futsalové hráče se téměř nic nemění, protože až na výjimky halu neopouští.

Avšak vy, kteří za chvilku vyměníte trávník za sálový povrch, se možná právě teď poohlížíte po dobré sálové obuvi.

Začátkem podzimu si můžete vybírat jak z aktuálních novinek na trhu tak i ze zlevněných modelů loňské kolekce.

Před zimní sezónou je nová obuv neméně důležitá a tak věnujte dobrou pozornost správné volbě velikosti a materiálovému provedení.

Velikost obuvi si vybírejte nejen podle EUR číslování, ale i podle délky chodidla v cm. Pokud máte starou sálovou obuv, změřte si délku stélky. S těmito čísly si obuv vyberete snáze, bez nutnosti pozdější výměny za jinou velikost.

Šité provedení a barva pak závisí na vašich zkušenostech s materiály a oblíbené barvě. Společnosti Nike a Adidas vytvářejí několik různých designů a střihů obuvi, můžete být tedy bez obav – určitě si v široké škále typů sálové obuvi vyberete.
 
Chcete více informací? Představujeme stálice mezi hvězdami!

Připisujeme vám pár řádků o kvalitní sálové obuvi Nike a Adidas, které jsou opravdu pomyslnými stálicemi J - kvalitní, pohodlné a časem prověřené.

Nike Mercurial Victory III jsou sálovky se zajímavým designem, které vám dopřejí stabilitu při pohybu. Boty jsou inspirovány fotbalistou C. Ronaldem. Sálová obuv Nike Mercurial kopíruje tvar nohy a hráč malé kopané tak může mít perfektní cit pro futsalový míč. Výborná obuv pro „technické hráče“, kteří si rádi hrají s míčem.

 

Sálovky nike Mercurial Sálová obuv Nike Mercurial


Tartan, parkety a další umělé povrchy? Žádný problém se sálovkami Nike5 Gato. Pohodlí i stabilita, nebarvící podrážka, která tlumí nárazy – to jsou jen některé z vlastností, které jsou charakteristické pro tyto zajímavé sálové boty Nike Gato.

Obuv do tělocvičny Nike Gato Sálovky Nike Gato


Sálovky Nike5 Elastico Finale s netradičním designem patří mezi sálovou obuv, která kopíruje tvar nohy a tím přispívá k výbornému zvládnutí techniky hry.


Obuv do sálu Nike Elastico Finale Sálovky Nike Elastico Finale

Adidas 11 Nova jsou určeny pro každý sálový povrch, protože mají dobře strukturovanou podrážku s non-maring úpravou, která nedělá šmouhy a nešpiní podlahu. Svršek ze syntetické kůže se dobře poddá noze, mezipodešev se systémem adiPrene tlumí nárazy. Výborné zpracování a technika prošití svršku vám zajistí po dlouhá léta spolehlivou sálovou obuv.

Sálovky Adidas 11 Nova Sálová obuv Adidas 11 Nova


Lehké, s futuristickým designem a propracovanými detaily vás tyto
sálovky Adidas F10 určitě uchvátí. Obuv je charakteristická svou lehkostí, ale zároveň dobře zpevněnou patou, boty poskytují hráči výborný cit pro futsalový míč.


 Sálovky Adidas F10  Sálovky Adidas F10
Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz