Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Zajímavosti

Chytrý míč adidas miCoach

Značka adidas zahájila prodej chytrého míče miCoach Smart, který od roku 2009 nepřetržitě vyvíjel tým fotbalových expertů. Hráči po celou dobu chytrý tréninkový doplněk netrpělivě očekávali a nyní jej mohou zakoupit v e-shopu adidas.com, prodejnách Apple a e-shopu apple.com.




Zabudovaný systém senzorů chytrého míče umožňuje díky technologii Bluetooth a mobilní aplikaci monitorování kopů z místa, jako jsou penalty, volné kopy, rohové kopy, dlouhé přihrávky nebo střely na bránu. Chytrý míč adidas zaznamenává sílu kopu, nabízí vizualizace dráhy letu, zobrazuje rotaci míče a místa kontaktu při odkopnutí. To vše pomocí aplikace miCoach smart ball, jenž je dostupná pro iPhone a iPod touch. Získaná data lze jednoduše využít při tréninku pro vylepšení techniky, zatočení míče při volných kopech, zvýšení síly odkopu, zlepšení přesnosti, či nácviku kopu různými částmi chodidla.

Intuitivní aplikace miCoach smart ball poskytuje hned několik způsobů, jak mohou hráči zlepšit své fotbalové dovednosti a získat sebevědomí pro klíčové momenty zápasu. Samostatná tréninková sekce aplikace nabízí video-návody a tipy jak pracovat s míčem a tréninkové lekce jak kontrolovat sílu, směr a výšku letu míče. Aplikace vede hráče k postupnému ovládnutí pokročilé techniky, včetně brankáři obávaného kopu s minimální rotací míče. 

Sekce “překonej sám sebe” vyzývá hráče například k co nejbližšímu napodobení zobrazené trajektorie letu míče nebo dosažení stanovené síly odkopu. Data z těchto kopů jsou uzpůsobená pro snadné sdílení na sociálních sítích. Aplikace zároveň ukládá veškerá zaznamenaná data pro zmapování dosaženého pokroku.

Míč miCoach Smart lze elegantně nabít v dokovací stanici, přičemž baterie mají životnost přibližně 2000 kopů, tedy zhruba jeden týden. Kontakt a reakce chytrého míče jsou stejné jako u běžného míče. Za tepla lepený miCoach Smart má schválenou standardní hmotnost a prodává se ve velikosti 5.

Doporučená cena míče adidas miCoach Smart je 7 499Kč. Aplikace miCoach smart ball je dostupná ke stažení zdarma z App Store.

 








O adidas miCoach

miCoach je interaktivní tréninková služba pro všechny, kdo chtějí pilovat techniku svého oblíbeného sportu, zlepšit svou fyzickou kondici, nebo se jen při sportování více bavit. Díky zkušenostem a znalostem elitních trenérů spolupracujících se značkou adidas nabízí miCoach relevantní koučink v reálném čase a veškeré další informace, které sportovci potřebují k monitoringu své výkonnosti a měření pokroků. miCoach zahrnuje rozsáhlou internetovou platformu s přidruženou komunitou trenérů a sportovců a stovkami tréninkových plánů zdarma, volně dostupné mobilní aplikace pro iOS Android a WindowsPhone8 a široké spektrum zařízení, která zaznamenávají nejrůznější aspekty sportovního výkonu jak při tréninku, tak při hře. Pro více informací navštivte www.micoach.com


Komentáře
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz