Fotbal-trénink

Nelituji . . .

Úterý, 02 Únor 2010 13:31

Asistent trenéra národního týmu Luděk Klusáček, dříve než přijal nabídku stát se členem realizačního týmu naší reprezentace, působil v Saudské Arábii v týmu Al-Ahli v Dubaji. A právě jeho arabská mise je předmětem našeho rozhovoru.

 

 

Jak si vybrat klub pro svou ratolest a další zajímavé postřehy v rozhovoru s Luďkem Procházkou

Úterý, 22 Prosinec 2009 09:53

Na našich stránkách se zaměřujeme hlavně na mládež. Je tedy přirozené, že jsme pozvali k rozhovoru uznávaného českého odborníka, který se specialuzuje právě na tuto věkovou kategorii. PeaDr. Luděk Procházka nás obohatí svými postřehy na závěr roku.

 

 

Alexander Vencel a jeho francouzská mise

Neděle, 11 Říjen 2009 14:05

Alexandera Vencela pamatujeme jako prvotřídního brankáře s reprezentačními zkušenostmi jak v československé tak slovenské reprezentaci. U fotbalu zůstal a svůj trenérský potenciál rozvíjí již několik let ve Francii. V druholigovém klubu Racing Štrasburk se věnuje brankářům a též je asistentem trenéra prvního týmu. Na jediný klik se tak s námi můžete přenést do sladké Francie. Řekneme si něco o fungování klubu, prozkoumáme systém výchovy fotbalové mládeže ve Francii a nezapomeneme na další francouzské zajímavosti.

   

Inspirován Jágrem a Lemieux, rozhovor s Marianem Jelínkem

Čtvrtek, 09 Červenec 2009 10:00

Máte možnost se setkat s naším špičkovým hokejovým trenérem. Co chce hokejista na našich stránkách ? Budete se divit ! Jeho pohled na práci trenéra je velmi originální, poučný, inspirativní a platný bez ohledu na to, jakým sportem se zabýváte. Některé jeho postřehy můžete okamžitě využít v trenérské praxi. Pokud byste měli možnost navštívit jeho přednášku, neváhejte.

 

Trénoval Petra Čecha, rozhovor s Jiřím Krbečkem

Pondělí, 27 Duben 2009 06:22

Ve své době špičkový brankář se zahraničními zkušenostmi, nyní špičkový trenér, jehož rukama prošli takoví borci jako Petr Čech ( FC Chelsea ) či Martin Ticháček ( FC Viktoria Plzeň ). Není co dodat, snad jen zmínit velmi příjemnou atmosféru našeho „povídání“, které probíhalo chvilku po brankářském tréninku dorostenců v tréninkovém centru FC Viktoria Plzeň v Luční ulici přímo v jedné ze šaten. Cítíte ten pravý brankářský pot ?

   

Strana 3 z 5

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz