Fotbal-trénink

Rozhovor s Josefem Dusilem

Neděle, 13 Červenec 2008 07:30

Spousta jeho názorů a pohledů na fotbal mládeže koresponduje s Holandskou vizí, i když podle ní vědomě nepracuje. Není proto divu, že ho zaujal náš seriál Holandská vize očima Američana a že došlo k rozhovoru. Tento trenér má svých vlastních zkušeností dost a dost. Přesto se nebrání novým trendům, naopak vyhledává je a neustále na sobě pracuje. Nám se líbí na jeho přístupu hlavně skutečnost, že plně podporuje a chápe smysl her malých forem.

 

Gymnastika a fotbal

Čtvrtek, 13 Březen 2008 09:37

Věříme, že rozhovor se slečnou Petrou Pěnkavovou svým obsahem příjemně oživí naše stránky, stejně jako ona oživila tréninkové jednotky viktoriánských fotbalových talentů svým ženským šarmem. Samozřejmě, že gymnastická průprava, jako součást fotbalového tréninku, má hlubší smysl, a proto se s námi ponořte do praktických postřehů a zkušeností z této oblasti. Určitě zde můžete načerpat inspiraci pro své tréninkové jednotky.

 

Rozhovor s Antonínem Plachým

Úterý, 08 Leden 2008 15:45

Dnes jsme si k rozhovoru pozvali člena Oddělení vzdělávání trenérů Českomoravského fotbalového svazu. Škoda, že jste nemohli být s námi u toho. Pan Plachý ví, o čem mluví a má široký přehled nejen o ryze fotbalové problematice. Jeho odpovědi či myšlenky mají někdy až filozofický nádech a jsme moc rádi, že Vám můžeme alespoň takto zprostředkovat rozhovor právě s ním. Tak jdeme na to . . .

   

Strana 5 z 5

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz