Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Zajímavosti

Z-Health a Neuroathletiktraining (NAT) aneb jak nám mozek řídí život

Pondělí, 30 Leden 2017 20:07

Dnes Vám představíme novou inovativní metodu díky které se dá efektivněji trénovat, předcházet zraněním, mírnit bolesti nebo se po zranění rychleji dostat do kondice. Tato metoda staví do popředí neuronální řízení pohybu, vpodstatĕ a zkrácenĕ - náš mozek (centrální nervový systém – CNS).
 

Připravte svou mysl na fotbalový zápas

Pondělí, 29 Červen 2015 11:17

Stále více a více profesionálních sportovců používá metodu mentálního tréninku s cílem zlepšit svoji výkonnost. Na nejvyšší  sportovní úrovni, kde každý tvrdě trénuje a je ve skvělé fyzické kondici, se mentální síla stala rozhodujícím faktorem mezi úspěchem a neúspěchem.
 
 
 
 

5:0 pro němčinu

Úterý, 26 Květen 2015 18:47

Soutěž „5:0 pro němčinu" jde do dalšího kola. Soutěž je organizovaná Goethe-Institutem v Praze ve spolupráci s Herthou Berlín, FACR a Česko-německou fotbalovou školou. Hlavní cena soutěže je bundesligový víkend ve spolupráci s Herthou Berlín včetně návštěvy zápasu na berlínském Olympiastadionu na podzim 2015.

 

 

 

 

Atletika a fotbal

Pátek, 27 Březen 2015 09:03

Pavel KleisnerCo je atletika? Laicky řečeno skákání, běhání, házení, ….. Na první pohled má atletika mnoho společného s fotbalem. Je tomu tak opravdu? Jsou pohybové vzorce atletické tak hodně podobné fotbalovým. Je vhodné začleňovat atletickou přípravu do tréninkového procesu fotbalisty? Od jaké věkové kategorie a jakým způsobem ?
 
 
 
 
 

Akademie Lech Poznaň

Neděle, 25 Leden 2015 09:40

Fotbalové akademie jsou velmi aktuální téma. V naší republice se právě diskutuje projekt fotbalových akademií pod záštitou krajů a FAČR. Jak taková fotbalová akademie vypadá a funguje u našich severních sousedů v Polsku na klubové úrovni se dozvíte v naší reportáži. 
 
 
 
 

Pohybové hry pre futbalové prípravky

Úterý, 15 Červenec 2014 13:05

Zásobník pohybových her pro nejmladší kategorie ocení nejen trenér přípravek. Zajímavá pohybová hra může nejmladší kategorie vhodně nabudit, starším věkovým kategoriím může umožnit odlehčení či zpříjemnění tréninkové jednotky.

 

 

 

 

 

Strana 1 z 9

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz