Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Zajímavosti

Obhajoba systému rozvoje mládeže

Pondělí, 08 Březen 2010 05:26

Článek dr. Votíka Systém žákovských fotbalových soutěží jako antikoncepce? vyvoval čilou diskuzi. Oddělení vzdělávání trenérů ČMFS nyní přichází s návrhem změn v dětských a mládežnických kategoriích. Tento návrh, který je též dostupný na stránkách ČMFS, si můžete přečíst i u nás a pokračovat v diskuzi. Úvodní slovo nám poskytnul Antotín Plachý.

 

 

GOLDEN CITY CUP

Pátek, 12 Únor 2010 08:09

Mezinárodní mládežnický fotbalový turnaj: 3 - 4. dubna 2010, Praha

 

Ještě jednou Inter Milán

Sobota, 30 Leden 2010 10:59

V dnešním příspěvku se vrátíme do Interu Milán. Před časem jsme tam zavítali ve článku Držte si klobouky, jedeme na Inter Milán. Nyní předkládáme pohled na tento velkoklub očima Radka Růžičky, trenéra U17 Viktorie Plzeň a trenéra a učitele na Sportovní a podnikatelské střední škole, který se zúčastnil stáže v italském klubu a měl možnost pozorovat tréninkový proces věkové kategorie U15.

 

Několik tipů jak běhat v zimě

Pondělí, 18 Leden 2010 06:54

Jednou z mnoha forem zimní přípravy je běh ve volném terénu. Jak na úrovni vrcholové, tak i na výkonnostní je potřeba myslet na aspekty, které mohou ovlivnit další,navazující přípravu.Nevhodné oblečení, místo i čas mohou vaši přípravu negativně ovlivnit. Proto Vám předkládám těchto několik tipů.

 

Pozdrav z Kanady.

Úterý, 12 Leden 2010 10:28

V Kanadě fotbal nepatří mezi nejpopulárnější sporty. Přesto má více registrovaných hráčů než hokej. Kvantita neznamená kvalitu. Kanada zatím nikdy nebyla na fotbalovém mistrovství světa. Chce to však změnit a proto byl připraven program pro výchovu fotbalové mládeže, jehož cílem je budoucí účast na MS. Více v článku Miroslava Nováka, který působí v Kanadě jako trenér i hráč.

 

 

Jak to válí v Kostarice . . .

Pondělí, 14 Prosinec 2009 06:57

Myslíte si, že je Kostarika země fotbalu zaslíbená ? Jan Hájek, fotbalový světoběžník, o tom ví své. Díky jeho článkům, které jsme vám „dovezli“ až z exotické Kostariky, můžete nahlédnout do fotbalového dění v této zemi a též se setkat se zdravými názory zkušeného trenéra. Jeho „know-how“, o které je ochoten se podělit, obohatí jistě každého z nás, ať už trénuje kdekoliv. V prvním článku se seznámíme s osobou Jana Hájka a zabrousíme i do fotbalové problematiky – hlavně výchovy fotbalové mládeže.

 

Strana 6 z 9

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz