Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Náměty, postřehy, komentáře

Kapacita plic - náš problém.

Úterý, 19 Leden 2010 12:52

Když se dívám na naše fotbalisty v evropských soutěžích pak mám pocit, že se musí šetřit, protože nemají dostatečnou kapacitu plic, jinak by nestačili s dechem. Tedy si myslím, že toto je věc, které je třeba věnovat pozornost.

 

 

Trocha teorie nikoho nezabije aneb ke koncepcím tréninku dětí.

Středa, 09 Prosinec 2009 12:47

V tomto příspěvku navazuji na publikovaný příspěvek „Všestrannou pohybovou přípravu – základ výkonnosti ve fotbalu“. Čtenáře, které tento problém zajímá se pokusím seznámit se základními principy dvou koncepcí tréninku dětí, které lze zjednodušeně označit za dvě cesty k dosažení sportovního výkonu.

 

Trénování přípravky – další pohled

Úterý, 17 Listopad 2009 05:04

Jestliže vás zaujal článek Trénování přípravky, který se věnoval aspektům trénování těch nejmenších, nemůžete si nepřečíst další článek na toto téma. Je velmi výživný. Přináší užitečné praktické náměty, nejen z domova, a odkrývá aktuální problémy našeho systému výchovy nejmenších fotbalistů.

 

Trénování přípravky

Středa, 11 Listopad 2009 06:23

Trenérů a jiných fotbalových nadšenců, kteří jsou ochotni podělit se o své zkušenosti, není zrovna přehršel. Proto jsme velmi rádi, že můžeme vystavit tento zajímavý příspěvek na téma trénink těch nejmladších. Praktické postřehy se týkají hlavně organizačních věcí.

 

Diskuze není třeba ?

Čtvrtek, 05 Listopad 2009 10:22

Josef DusilMrzí mě, že zejména mezi trenéry moc o diskuzi není zájem !?

 

 

 

Všestranná pohybová příprava – základ výkonnosti ve fotbalu

Neděle, 19 Červenec 2009 16:09

Jaromír VotíkDnešní příspěvek je orientován poněkud „osvětově“ a jeho cílem je inspirovat čtenáře k zamyšlení nad současnou situací ve sportovní přípravě fotbalistů v žákovských kategoriích.

 

Strana 5 z 6

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz