Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Inspirace, motivace

Dárce

Úterý, 03 Květen 2011 22:01

Dnes vám budu vyprávět krátký příběh o dívce jménem Liza. Liza trpěla zvláštní nemocí a pomoci ji mohla jedině krev od jejího pětiletého bratříčka, který zázračně překonal stejnou nemoc a vyvinul si tak protilátky, které zvládnou zákeřnou nemoc porazit. Další motivační příběh pro zamyšlení i použití.

 

 

Motýlí příběh

Sobota, 09 Duben 2011 22:02

Tento inspirační příběh, který jsme pro vás přeložili, je asi určen hlavně pro rodiče začínajících elévů. Proč ne? Náš web je určen i rodičům. Trenér může tento příběh použít při komunikaci s rodiči, ale i sám trenér jím může být osloven.

 

Rocky Balboa ví o co jde

Sobota, 26 Únor 2011 21:23

V životě lidském, trenérském i hráčském jsou momenty, kdy se člověk ocitne v situaci, kdy ztrácí motivaci pro své další konání, jeho mysl se proplétá houštím negativních myšlenek a na obloze úspěchů je samý mráček.

 

Jak si udržet motivaci když se nic nedaří ?

Pondělí, 03 Leden 2011 13:10

Ten trenér nevyhrál celou sezónu jediný zápas. Jeho tým je skleslý, deprimovaný a rodiče si stěžují na jeho tréninkové metody. Přesto, každou sobotu, ať už prší nebo svítí slunce, je první na hřišti, připraví branky a všechno potřebné a když zápas nebo trénink skončí, jako poslední opouští hřiště.

 

 

Strana 3 z 3

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz