Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Inspirace, motivace

S páskou na očích

Pondělí, 21 Květen 2012 09:47

Co je vítězství ? Kde jsou hranice našich možností ? Proč dělám fotbal ? Sugestivní ukázky z filmu Facing the Giant(Vzepřít se obrům) vám pomohou odpovědět si na tyto a podobné otázky. Hledat další rozvoj svých svěřenců i sebe sama jinde než v počtu naběhaných kilometrů, nacvičených signálů, zvládnutých kliček . . . 

 

 

A vo tom to je !

Neděle, 12 Únor 2012 15:32

Ještě jednou z filmu Any Given Sunday, v české verzi Vítězové a poražení. Film z roku 1999 režíruje Oliver Stone. Roli trenéra si vzal na starost Al Pacino.

 

 

Milimetr za milimetrem

Úterý, 22 Listopad 2011 12:06

Trenér je všechno možné, i řečník. Potřebu řečnických dovedností jistě uznáme všichni. Jsme také praktici. Proto je tady dnešní článek. Na praktickém příkladě ukážeme jak se dělá pořádná řeč, rozebereme si ji a vyvodíme jednoduché závěry pro naši praxi.

 

 

Lídr versus Následovník

Úterý, 06 Září 2011 17:34

Každý trenér je jiný, každý člověk je jiný. Naše osobnost se projevuje v každé naší činnosti. Bez ohledu na charakterové vlastnosti, psychologický profil či náturu každého z nás, trenér by měl vždy disponovat dostatečnou dávkou schopnosti být vůdcem a lídrem.  Být vůdcem u týmu přípravek nebo dospělých  je rozdíl. Některé postoje však platí obecně.

 

 

Spropitné může rozplakat

Sobota, 09 Červenec 2011 17:27

Tento příběh je velmi starý a pochází z dob, kdy stál zmrzlinový pohár mnohem méně než dnes.

 

 

Příběh Teddyho Stoddarda

Neděle, 05 Červen 2011 22:11

Byl první školní den. Třídní učitelka Jean Thompsonová stála před pátým ročníkem a sdělila svým žákům velkou lež. Jako většina učitelů pohlédla na všechny žáky a sdělila jim, že je má všechny stejně ráda a že bude zacházet se všemi podle toho. To bylo nemožné, protože přímo před ní seděl ve třetí lavici skleslý chlapec jménem Teddy Stoddard. Inspirace pro trenéry, kteří se věnují nejen tělu svých svěřenců, ale též duši.

 

Strana 2 z 3

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz