Cvičení

Plány

1. volba věkové kategorie
| 2| 3| 4| 5


vybrat uložený plán


Recenze

Pokud důvěřujete svému zboží a chcete jej zviditelnit na našich stránkách, spojte se s admin@fotbal-trenink.cz.

Jaké boty na futsal? Nové sálovky Nike a Adidas!

Pátek, 30 Listopad 2012 08:04

Letošní kolekce sálovek se designově a barevně opravdu vydařila. Naše dlouholeté zkušenosti nám pomohly k tomu, abychom do naši nabídky zařadily ty nejlepší sálovky, které jsou nyní na trhu. Vybrat si ta můžete sálovky Nike a nově také sálovky Adidas. Všechny modely z naši nabídky máme skladem a jsou připraveny ihned  odeslání.

 

Mobilní střídačky

Středa, 24 Říjen 2012 12:34

Dnes jsme si pro Vás připravili postřehy z novinky na našem trhu - mobilní střídačky firmy Quick Play Sport, kterou na náš trh uvedla firma fotbalove-branky.cz.

 

 

 

Fotbalové trenky Nike a fotbalové oblečení Nike na sezónu 2012/13

Středa, 22 Srpen 2012 20:42

Fotbalové oblečení Nike pro sezónu 2012/13 z kolekce Nike Fotbal se letos vážně povedlo. Fotbalové trenky Nike z této kolekce jsou plné barev a vybere si tak jistě každý tým i jednotlivec. Nike trenky na fotbal skvěle doplňuje kolekce tréninkové fotbalové dresy Nike, které můžete snadno sladit se zbytkem fotbalové výbavy.

 

 

 

Sporttester Nike+ Sportband 2 zlepší tvůj trénink

Pondělí, 18 Červen 2012 12:37

Nike+ Sportband je sportester Nike a zároveň i hodinky na zápěstí s odnímatelným USB, který spolu s čipem umístěným do boty měří základní běžecké hodnoty. Čip je určen do levé běžecké boty, která má na podrážce označení Nike+.  Dnes je již na Nike+ technologii připravena téměř všechna běžecká obuv Nike a většina fitnessových bot Nike.


 

Jak vybrat běžecké boty pro fotbalový trénink

Čtvrtek, 03 Květen 2012 11:04

Do výbavy každého fotbalisty už dávno nepatří jen kopačky, ale také sportovní boty na běhání. Fotbalisté běžecké boty Nike používají při trénování kondice, při rehabilitaci po zranění nebo při výklusu po těžkém zápase. Tak aby vaše nohy byly v pohodlí a vždy jste tak mohli podat nejlepší výkon, je důležité znát, jak je běžecká obuv Nike označena a co které termíny pro sportovní boty Nike znamenají.

 

Fotbalové oblečení Nike je oblíbené tréninkové oblečení na fotbal

Čtvrtek, 05 Duben 2012 11:37

Sportovní oblečení Nike z kolekce Nike Fotbal 2012 je fotbalové oblečení na trénink, které by jistě nemělo chybět ve výbavě všech hráčů a fotbalových týmů. Pokud hrajete fotbal na vysoké úrovni, tak se o vaše fotbalové oblečení stará váš klub a musíte tak oblékat to co vám klub poskytne. Jestliže však hrajete fotbal na nižší úrovni, tak se musíte sami postarat o to, v jakém oblečení budete trénovat. Mít kvalitní fotbalové trenky, fotbalové triko, štulpny, fotbalovou bundu a mikinu na fotbal chce každý fotbalista.
 

Funkční prádlo Nike - oblečení na trénink i zápasy

Čtvrtek, 26 Leden 2012 14:53

Funkcní prádlo Nike kratasy Compression

Funkční prádlo (termo prádlo, termoprádlo) je oblečení ze speciálních materiálů, které odvádějí od těla vlhkost (pot). Tato schopnost funkčního prádla je dána konstrukcí vlastních vláken.
 
 
 
 

Sálovky Nike Mercurial Victory II

Pondělí, 07 Listopad 2011 07:59

Fotbal na zelených trávnicích pomalu končí a je čas na futsal a zahrát si fotbal v tělocvičnách a halách. Proto je nutné se na tuto část fotbalové sezóny připravit a pořídit si nové sálovky kopačky na futsal.

 

Strana 2 z 3

Copyright 2006-2010 by http://www.fotbal-trenink.cz